Wetenschapsmiddag 2017

De wetenschapsmiddag vindt dit jaar plaats op vrijdag 8 december. Deze middag wordt georganiseerd door de Centrale Opleiding Commissie, de arts assistentenvereniging en het Landsteiner Instituut.

 

Tijdens de wetenschapsmiddag kunnen arts-assistenten in opleiding, specialisten, nurse-practitioners en andere geïnteresseerden elkaar informeren over eigen wetenschappelijk werk en elkaar daarmee stimuleren meer onderzoek te doen. Wij verwachten dat alle arts-assistenten in opleiding en hun opleiders zullen deelnemen aan de wetenschapsmiddag. Wij vragen daarom de opleiders hun arts-assistenten hierin te faciliteren.

 

Een jury zal alle inzendingen beoordelen en de beste abstracts selecteren voor een mondelinge presentaties. Auteurs van de beste abstracts worden uitgenodigd een presentatie te geven van maximaal 10 minuten en 5 minuten discussie. Kandidaten die niet worden geselecteerd voor het houden van een presentatie worden gevraagd een poster op te hangen en deze tijdens de wetenschapsmiddag te presenteren. Deadline voor het indienen van abstracts is 23 oktober 2017.

 

De locatie is HMC Westeinde, 2de etage, zone groen.

Meer informatie over het programma volgt.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.