De wetenschapsmiddag vindt dit jaar plaats op vrijdag 12 juni. Deze middag wordt georganiseerd door de Centrale Opleiding Commissie, de wetenschapscommissie, de arts assistentenvereniging en het Landsteiner Instituut.

 

Tijdens de wetenschapsmiddag kunnen arts-assistenten in opleiding, specialisten, verpleegkundig specialisten, studenten en verpleegkundigen die onderzoek hebben gedaan in het kader van hun opleiding, en andere geïnteresseerden elkaar informeren over eigen wetenschappelijk werk en elkaar daarmee stimuleren meer onderzoek te doen. Wij verwachten dat alle arts-assistenten in opleiding en hun opleiders zullen deelnemen aan de wetenschapsmiddag. Wij vragen daarom de opleiders hun arts-assistenten hierin te faciliteren.

 

Een jury zal alle inzendingen beoordelen en de beste abstracts selecteren voor een mondelinge presentaties. Auteurs van de beste abstracts worden uitgenodigd een presentatie te geven van maximaal 10 minuten en 5 minuten discussie. Kandidaten die niet worden geselecteerd voor het houden van een presentatie worden gevraagd een poster op te hangen en deze tijdens de wetenschapsmiddag te presenteren. Deadline voor het indienen van een abstract is 4 mei 2020

 

De locatie is Groene Hart Ziekenhuis, Ridderhof.

Meer informatie over het programma volgt.

 

 


Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.