Wetenschapsmiddag 2017

De wetenschapsmiddag vindt dit jaar plaats op vrijdag 30 juni. Deze middag wordt georganiseerd door de Centrale Opleiding Commissie, de arts assistentenvereniging en het Landsteiner Instituut.

 

Tijdens de wetenschapsmiddag kunnen arts-assistenten in opleiding, specialisten, nurse-practitioners en andere geïnteresseerden elkaar informeren over eigen wetenschappelijk werk en elkaar daarmee stimuleren meer onderzoek te doen.

 

Graag ontvang ik vóór vrijdag 19 mei 2017 een abstract, door bijgevoegd formulier in te vullen en te mailen naar Samantha.martin@landsteiner.nl.

 

Een jury zal alle inzendingen beoordelen en de beste abstracts selecteren voor een mondelinge presentaties. Abstracts waarvan (een deel van) het werk in GHZ is uitgevoerd hebben een pre bij de selectie van abstracts voor een mondelinge presentatie. Auteurs van de beste abstracts worden uitgenodigd een presentatie te geven van ongeveer 10 minuten en 5 minuten discussie. Kandidaten die niet worden geselecteerd voor het houden van een presentatie worden gevraagd een poster op te hangen en deze tijdens de wetenschapsmiddag te presenteren.

 

Bij voorkeur betreft de inhoud van een abstract een wetenschappelijk onderzoek dat recent is geanalyseerd. Het abstract mag ook gaan over een interessante case series of wetenschappelijk onderzoek dat in het afgelopen jaar gepubliceerd is. Voorwaarde is wel dat tenminste één van de auteurs op het moment van presenteren werkzaam is in het GHZ.

 

Meer informatie over het programma volgt.

 

Formulier indienen abstract

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.