Senioropleiding

Afgelopen jaren is er vanuit het Landsteiner een senioropleiding aangeboden voor medewerkers die een voortrekkersrol hebben of willen ontwikkelen op het gebied van innovatie en kwaliteitszorg op een afdeling. De scholing richt zich op zowel kennis- als toepassingsvaardigheden, afgeleid van het competentieprofiel van de seniormedewerker.

De ontwikkelingen rondom functiedifferentiatie voor verpleegkundigen vraagt om een aangepast opleidingsaanbod. HMC en GHZ richten zich komende tijd op het invullen van scholingen rondom de beroepsprofielen voor mbo- hbo- verpleegkundigen. Daarnaast investeren zowel het HMC als het GHZ in het aanbieden van de verkorte hbo-opleidingen voor mbo-verpleegkundigen. 

Sinds enkele jaren nemen er ook niet- verpleegkundigen deel aan de senioropleiding omdat dit een waardevol opleidingstraject is waar medewerkers die een voortrekkersrol hebben in een team zich kunnen ontwikkelen in de gevraagde competenties voor een seniormedewerker.

Volgend jaar bekijken we of het nodig is om voor deze groep iets nieuws aan te bieden in 2021. 
Heb je een medewerker in je team die hieraan behoefte heeft? Neem dan contact op met een van de opleidingsadviseurs. We kijken graag mee naar mogelijke alternatieven, zodat de medewerker zich kan blijven ontwikkelen.

     

Contact

Bij vragen kun je contact opnemen met:

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.