Informatie over het leerplein

Het Landsteiner Leerplein heeft veel functionaliteiten. Modules zijn beschikbaar met theorietoetsen en met praktijktoetsen. In de bibliotheek is het volledige scholingsaanbod beschikbaar. Dit zijn vakinhoudelijke e-learning manuals, maar in de bibliotheek staan ook veel manuals van Goodhabitz over Office, persoonlijke- en teamontwikkeling. Alle titels in de bibliotheek zijn op elk moment door iedereen te openen.

 

Op het videokanaal Landsteiner4U staan veel support video's, onder andere hoe het leerplein werkt.

 

Veel functies in het GHZ en HMC hebben een kwaliteitsdashboard, waarin alle verplichte scholingsactiviteiten van de medewerker terug te vinden zijn. Dit zijn in de meeste gevallen e-learning modules en praktijktoetsen voor bijvoorbeeld voorbehouden handelingen en medisch apparatuur. Je kunt je via het leerplein zelf aanmelden voor allerlei interne scholingen die georganiseerd worden op alle locaties.

 

Ontwikkelen van e-learning modules

In 2015 is Profportaal Zorg (www.profportaalzorg.nl) opgericht met als doel e-learning content te ontwikkelen voor en door zorginstellingen in Nederland. Het Landsteiner Instituut is één van de oprichters. De content van Profportaal Zorg wordt gebruikt en er wordt zo min mogelijk eigen e-learning modules ontwikkeld. Wel wordt er volop ingezet op informeel leren en het ondersteunen van werkplekleren. Er zijn een aantal manuals ontwikkeld die helpen bij de taakondersteuning op de werkvloer, gebruik wordt gemaakt van korte instructiefilmpjes en weinig tekst.

 

Feedback

Heb je feedback op iets wat je tegenkomt in het leerplein, mail dan dit feedbackformulier naar feedback@landsteiner.nl. Geef duidelijk aan of het feedback is op tekst, een video, een afbeelding of een toets. Elke toetsvraag heeft een toetscode, deze moet altijd vermeld worden.
De feedback wordt door ons in behandeling genomen, niet alles kunnen we zelf aanpassen. Sommige modules komen van externe aanbieders, dan kunnen we de feedback doorsturen naar de aanbieders die de module gemaakt hebben.

 

Contact

Bij vragen kun je contact opnemen met:

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.