HMC Opleidings- en evenementenkalender

Opleidings- en evenementenkalender

 

De opleidings- en evenementenkalender  van 2019 geeft leidinggevenden en medewerkers van HMC een overzicht van alle geplande opleidingen en evenementen (symposia e.d.) voor 2019.

 

Het totaaloverzicht geeft inzicht in wat er op een dag aan scholing(en) en of evenement(en) / symposia staat gepland voor verpleegkundigen, leidinggevenden, arts-assistenten, specialisten en overige medewerkers .

 

Klik op onderstaande rode regel om de opleidings- en evenementenkalender te openen.

  

Opleidings- en evenementenkalender HMC 2019

 

Aanmelden trainingen en cursussen
De wijze waarop je je kunt aanmelden voor trainingen en cursussen gaat via het Landsteiner Leerplein.
Onder de button Opleiding aanvragen op je startpagina vind je nu alle cursussen, die voor jou geschikt zijn en georganiseerd worden door HMC en het Landsteiner Instituut. Hier staat ook vermeld wat de training inhoud, waar, wanneer en op welke tijd de training is.
Nadat je je hebt ingeschreven voor een training, vind je alle voorbereidende werkzaamheden onder de naam van de desbetreffende training. Tien dagen voor aanvang van de training krijg je een herinneringsmail in de inbox van je werkmail.
Zeven dagen voor aanvang sluit de aan- en afmelding, zodat er gekeken kan worden of de training wel/ niet doorgaat en 3 dagen voor aanvang van de training wordt er nogmaals een reminder verstuurd.

Er worden dus geen aparte uitnodigingen meer verstuurd (op uitzonderingen na).

Ook het afmelden voor een training en het inschrijven op een andere datum gaat nu via het Landsteiner Leerplein. Kijk voor meer informatie in de handleiding.

Om een jaaroverzicht van alle trainingen te behouden, blijft de opleidings- en evenementenkalender bestaan.

 

Contact

Voor vragen over de trainingen kun je contact opnemen met
 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.