HMC Wetenschapsmiddag vrijdag 22 november 2019

De HMC wetenschapsmiddag vindt dit jaar plaats op vrijdag 22 november 2019 vanaf 13.30 uur in de aula van locatie HMC Westeinde. Deze middag wordt georganiseerd door de Centrale Opleiding Commissie, de arts assistentenvereniging en het Landsteiner Instituut.

 

Tijdens de wetenschapsmiddag kunnen arts-assistenten in opleiding, medisch specialisten, physician assistant en andere geïnteresseerden elkaar informeren over eigen wetenschappelijk werk en elkaar daarmee stimuleren (meer) onderzoek te doen. Wij verwachten dat alle arts-assistenten in opleiding en hun opleiders zullen deelnemen aan deze HMC wetenschapsmiddag. Wij vragen daarom de opleiders hun arts-assistenten hierin te faciliteren.

 

Graag ontvangen wij vóór 16 oktober 2019 een abstract, door het abstractformulier in te vullen en te e-mailen naar Samantha Vink.

Een jury zal alle inzendingen beoordelen en de beste abstracts selecteren voor een mondelinge presentaties. Auteurs van de beste abstracts worden uitgenodigd een presentatie te geven van maximaal 10 minuten en 5 minuten discussie. Kandidaten die niet worden geselecteerd voor het houden van een presentatie,  worden gevraagd een poster op te hangen en deze tijdens de wetenschapsmiddag te presenteren. De beste presentatie wordt beloond met een prijs van €1000,- voor congresbezoek of opleiding, beschikbaar gesteld door de Raad van Bestuur. Daarnaast stelt de Jacobus Stichting de Jacobus Wetenschapsprijzen beschikbaar voor congres, opleiding, onderzoek of medische boeken: €500 als tweede prijs voor presentaties en €500,- voor de beste poster.

 

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.