Workshop De Patiëntenreis

Onderwerp
Communicatie
Doelgroep
Co-assistent, Arts-assistent, Medische Staf, Verpleegkundige
Doel
Informatie

De patiënt als partner is soms makkelijker gezegd dan gedaan. In de dagelijske drukteen wisselen de diensten is het soms lastig om hierbij met de collega's op de afdeling stil te staan. Hoe verloopt onze communictie met de patiënt en wat zijn dan de verwachtingen? Deze training is een uitgelezen mogelijkehid om hier gezamenlijk bij stil te staan én actie op te ondernemen.

Locatie
GHZ
Duur
3.5 uur
Omschrijving

Tijdens deze workshop gaan we dieper in op hoe de patiënt de communicatie op de afdeling ervaart. De patiënt komt zelf aan het woord en we gaan aan de slag met hoe en wanneer onze patiënten met ons contact hebben. Gezamenlijk bekijken we welke sterke punten we kunnen uitbuiten. En wat willen en kunnen we verbeteren? De workshop is interactief en aan te passen aan de situatie van jullie afdeling. Aan het einde van deze workshop heb je samen met je collega's een duidelijk overzicht en toepasbare "routeplanning" voor de patiëntenreis van jouw afdeling, waarmee jullie direct aan de slag kunnen.

Aanmelden

Praktische informatie

  • workshop duurt 3.5 uur, inclusief pauze
  • maximaal 12 deelnemers
  • planning in overleg met afdeling marketing en communicatie, Annemarie Bakker T5389
  • investering is € 600,00 excl BTW (kosten voor eigen RVE)
  • belangrijk onderdeel van deze workshop is het interview met een patiënt. De afdeling zelf benadert hiervoor een geschikte patiënt
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.