Voorbehouden handelingen

Onderwerp
Deskundigheidsbevordering
Doelgroep
Verpleegkundige
Doel
Verpleegkundigen tonen aan dat ze bekwaam zijn om voorbehouden en risicovolle handelingen uit te voeren
Informatie

Meer informatie over toetsing van voorbehouden handelingen is te lezen op BNnet en Idoc. Heb je een vraag of een opmerking over een observatieschaal of over het afnemen van vaardigheidstoetsen, dan kun je contact opnemen met Krista Korving via 070-3124415

Locatie
Bronovo
Duur
2,5 uur
Omschrijving

Het periodiek toetsen van vaardigheden in de praktijk is een onderdeel van de plicht van verpleegkundigen om zich te blijven ontwikkelen en ervoor te zorgen dat ze bekwaam zijn en blijven voor voorbehouden handelingen. Met de leidinggevende wordt afgesproken wanneer welke vaardigheden getoetst worden. Het toetsen gebeurt bij voorkeur op de werkplek. Indien dit niet mogelijk is, kun je terecht op een van de toetsmiddagen die in het skillslab of toetslokaal in het Poortgebouw plaatsvinden.

Aanmelden

Je kunt je inschrijven door minimaal een week van tevoren een e-mail te sturen naar het skillslab onder vermelding van je naam, personeelsnummer, afdeling en datum toetsmiddag. In de e-mail geef je aan welke vaardigheden je wilt laten toetsen. Raadpleeg vooraf de lijst van vaardigheden die in het toetslokaal getoetst kunnen worden. Na inschrijving ontvang je een bevestiging.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.